Vacatures

Bakwagenchauffeur distributievervoer (Zevenaar)

By 09/03/2023No Comments

Ben je graag onderdeel van een enthousiast team en ben je in het bezit van je C rijbewijs? Heb je enige kennis en ervaring op de weg en wil je graag aan de slag bij een energiek bedrijf dat altijd in beweging is en beschikt over een gloednieuw en goed onderhouden wagenpark? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de bakwagenchauffeur distributievervoer waar Velocitas Zevenaar naar op zoek is.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als bakwagenchauffeur districutievervoer bij Velocitas start jouw werkdag om 07:00 uur en rijd je dagelijks vanuit standplaats Zevenaar naar verschillende adressen. Je rijdt zoveel mogelijk vaste routes, waarbij je kunt denken aan zo’n 15 à 20 stops per dag. Je vervoert met name non-food artikelen op pallets en je bent zelf verantwoordelijk voor het lossen van de goederen bij klanten. Rond 18:00 u ben je weer terug in Zevenaar. In het weekend ben je vrij, want jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag.

Wat kan je verwachten?
Velocitas biedt een baan in een enthousiast team met een salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Vanzelfsprekend staat de functie open voor mannen en vrouwen. Doe jij het goed? Dan behoort een vast contract en opleiding tot CE Chauffeur tot de mogelijkheden.

De ideale kandidaat
Ben jij in het bezit van rijbewijs C, een geldige code 95 en digitale bestuurderskaart?
Ben je loyaal, verantwoordelijk en klantgericht?
Heb jij ten minste één jaar ervaring al bakwagenchauffeur? (pre)
Ben jij flexibel en heb je absoluut geen 9-5 mentaliteit?
Woon jij binnen een straal van 30 km rondom Zevenaar?

Kun jij alle vragen met ‘ja’ beantwoorden, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Reageren
Ben jij geïnteresseerd in de fulltime functie van Chauffeur C bij Velocitas? Zend je sollicitatie dan naar solliciteren@velocitas.eu.

Standplaats Zevenaar