Werken bij

Velocitas logistieke dienstverlening is voortdurend in beweging. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar logistiek talent! We hebben mooie en verantwoordelijke (chauffeurs)banen in een gezond en nog steeds groeiend bedrijf met een eigen wagenpark, dat we mede zelf onderhouden in onze eigen garage.

De werkzaamheden zijn gevarieerd en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden voor vakgerichte (vervolg)opleidingen en dat alles in een aangename en collegiale werksfeer. Op dit moment geven wij bijvoorbeeld een aantal jonge en ook oudere mensen de kans hun C-, CE-rijbewijs te halen.

Wij staan voor jarenlang goed werkgeverschap. Dat blijkt wel uit de vele medewerkers die ons al jaren trouw zijn. Wil jij ook deel uitmaken van deze hechte groep van zo’n 250 medewerkers? Reageer dan op een vacature die jou op het lijf geschreven is.

Bakwagenchauffeur distributievervoer (Zevenaar)

Ben je graag onderdeel van een enthousiast team en ben je in het bezit van je C rijbewijs? Heb je enige kennis en ervaring op de weg en wil je graag aan de slag bij een energiek bedrijf dat altijd in beweging is en beschikt over een gloednieuw en goed onderhouden wagenpark? Lees dan snel verder! Wie weet ben jij de bakwagenchauffeur distributievervoer waar Velocitas Zevenaar naar op zoek is.

lees meer

Allround (bedrijfs)automonteur (Zevenaar)

We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste allround (bedrijfs)automonteur. In een team ben je verantwoordelijk voor reparaties en onderhoud aan ons wagenpark, bestaande uit personenauto’s en bestel- en vrachtwagens. Ben jij die enthousiaste allround (bedrijfs)automonteur met passie voor het vak? Lees dan snel verder.

lees meer