Velocitas Logistieke Dienstverlening

Wie zijn wij

Met meer dan 25 jaar ervaring in specialistische logistieke oplossingen, is Velocitas een degelijke en betrouwbare partner. De beste werkplek voor vakmensen binnen de logistieke dienstverlening, dat is waar we bij Velocitas voor staan. Mouwen opstropen en op zijn tijd plezier maken. Velocitas werkt klantspecifiek, zowel lokaal als landelijk.

Velocitas regelt voor haar klanten van A tot Z een topdienstverlening. Wij zijn ons ervan bewust dat dit alleen kan als onze medewerkers de juiste middelen krijgen. Dat betekent uitmuntende faciliteiten, dito wagenpark en vakgerichte (vervolg)opleidingen.

Betrouwbaarheid (afspraak = afspraak) staat hoog in het vaandel, net als onze flexibiliteit. De lijnen zijn kort, waardoor we snel en flexibel kunnen werken. We beschikken als transportbedrijf in voornamelijk de foodsector (farmacie, biest en brood) over een duidelijke identiteit met als belangrijkste kenmerken loyaal, verantwoordelijk en betrokken. Dit is stevig verankerd in ons DNA. Bovenal staan we voor een duurzame businessstrategie, waarmee we anticiperen op de lange termijn.

Werken bij Velocitas

Velocitas logistieke dienstverlening is voortdurend in beweging. We zijn dan ook regelmatig op zoek naar logistiek talent! We hebben mooie en verantwoordelijke (chauffeurs)banen in een gezond en nog steeds groeiend bedrijf, met een eigen wagenpark, dat we zelf onderhouden in onze werkplaats. Lees hierover meer bij de vacatures.

naar vacatures